IK Kronans Lejon-hockeyskola startar lördagen den 5.10.2024 kl. 10.00 i Cronehov!

Terminsavgiften är 50€/termin (höst- och vårtermin). Terminsavgiften inkluderar istider och Lejon-speltröja. Om man har fler barn som deltar i Lejon-Hockeyskolan samtidigt betalar man 50 €/termin för det första barnet och 40€/termin för följande barn. För varje barn skall en egen anmälan göras! Terminsavgiften betalas vid anmälning.

Att pröva på är gratis (ingen anmälning behövs)!

Anmälning till hockeyskolan görs HÄR

Säsongen 2024-2025 Lejon-Hockeyskola ordnas till minnet av Lars Boholm.

Till Lejon-hockeyskolan är alla, oberoende kön eller skicklighetsnivå, flickor och pojkar under 8 år välkomna!

I Lejon-hockeyskolan lär vi barn att skrinna samt spela hockey genom lek, med hänsyn till ålder och skicklighetsnivå. Tränarna är utbildade och vid behov kan även barnens föräldrar ge sig ut på isen med de minsta entusiasterna.

Allt du behöver för att komma igång är skridskor, hjälm och nackskydd samt kläder som passar för inomhusis.

Ishockeyskola genomförs av Ishockeyförbundets Lejon-hockeyskola koncept och tränarna har utbildats med Lejon-hockeyskolas instruktörsutbildning.


IK Kronan Leijona-kiekkokoulu alkaa lauantaina 5.10.2024 klo. 10.00 Cronehovissa!

Kausimaksu on 50 €/kausi (syys- ja kevätkausi). Kausimaksu sisältää jääajat ja Leijona-pelipaidan. Mikäli Leijona-kiekkokouluun osallistuu samanaikaisesti useampia lapsia samasta perheestä, peritään ensimmäisestä lapsesta 50 €/kausi ja seuraavista lapsista 40 €/kausi. Jokaiselle lapselle on tehtävä erillinen ilmoittautuminen!

Kausimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Kokeileminen on ilmaista (ei vaadi ilmoittautumista)!

Ilmoittautuminen kiekkokouluun tehdään TÄSSÄ

Kausi 2024-2025 Leijona-Kiekkokoulu järjestetään Lars Boholmin muistoksi.

Leijona-kiekkokoulu on alle 8-vuotiaille tytöille ja pojille tarkoitettu kiekkokoulu, jonne ovat tervetulleita kaikki, sukupuoleen tai taitotasoon katsomatta.

Leijona-kiekkokouluissa opetetaan luistelun ja jääkiekon saloihin leikin varjolla, ikä- ja taitotasot huomioiden. Ohjaajat ovat koulutettuja ja tarvittaessa jäälle pääsevät pienimpien harrastajien mukana myös lasten vanhemmat.

Varusteiksi riittävät alkuun luistimet, kypärä ja kaulasuoja sekä sisäjäälle soveltuvat vaatteet.

Kiekkokoulu toteutetaan Jääkiekkoliiton Leijona-kiekkokoulu konseptilla, ja ohjaajat on koulutettu Leijona-kiekkokoulun ohjaajakoulutuksella.